ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Συνεισφέρουν στην αυθεντικότητά μας
enosi ksenodoxwn lakonias_logo inside_cooperator

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας (ΕΞΛ) αντιπροσωπεύει ένα δυναμικό παράγοντα του Τουρισμού της Πελοποννήσου – όχι μόνο προβάλει την ίδια τη Λακωνία, αλλά αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην συνεργασία όλων των Φορέων τουρισμού της Πελοποννήσου.

Όπως είναι γνωστό, η Λακωνία καλύπτει το νοτιότερο άκρο της Πελοποννήσου και της ηπειρωτικής Ελλάδας. Με ψηλά βουνά, όπως ο Ταϋγετος και ο Πάρνωνας, με ιστορικά μέρη όπως ο Μυστράς και η Μονεμβασιά, με εξαιρετική ακτογραμμή από το Μυρτώο έως το Μεσσηνιακό Κόλπο, με εκπληκτικές παραλίες και ιδιαίτερα μέρη όπως η Μάνη, η Ελαφόνησος και τα Ακρωτήρια Ταίναρο και Μαλέας, καλεί τον επισκέπτη για αποδράσεις όλο το χρόνο – λόγω και του ήπιου τυπικού Μεσογειακού κλίματος της περιοχής.

Με τη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, που επισημοποιήθηκε πριν λίγο καιρό, έχουμε πλέον τη δυνατότητα και τα εργαλεία να αναπτύξουμε δράσεις που θα διευκολύνουμε τους φίλους μας να γνωρίσουν την εξαιρετική Φύση της Λακωνίας, τα ξενοδοχεία της και τα εξαιρετικά τροϊόντα της. Μείνετε μαζί μας !

Πληροφορίες για την ΕΞΛ και τα Ξενοδοχεία-Μέλη της μπορείτε να βρείτε στο http://www.laconia-hotels.gr.