ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Η πηγή της αυθεντικότητάς μας

Η “αυθεντικότητά” μας είναι κυρίως η σχέση μας με τους Παραγωγούς μας. Οι παραγωγοί των προϊόντων μας είναι 20 περίπου μεσαίες ή μικρές εταιρίες ή Συνεταιρισμοί της Ελλάδας, που έχουν προσωπικό χαρακτήρα και οι ιδιοκτήτες τους επιβλέπουν την διαδικασία παραγωγής, βάζοντας το μεράκι και τη φροντίδα που έχουν μάθει από τους παππούδες τους.

Η λίστα των Παραγωγών που συνεργαζόμαστε θα ενημερώνεται παρουσιάζοντας σταδιακά όλους. Τα προϊόντα τους, που έχουμε επιλέξει να σας προσφέρουμε ως πραγματικά “αυθεντικά” προϊόντα, παρουσιάζονται στην περιοχή “Προϊόντα”. Αν είστε καταναλωτές μας, θα έχετε παρατηρήσει ότι ΟΛΑ μας τα προϊόντα έχουν μια πλήρη παρουσίαση του κάθε συνεργάτη μας και αναφορά του Τόπου του επάνω στην ετικέτα του ΚΑΘΕ προϊόντος μας. Είμαστε περήφανο γι’ αυτούς!!

Αν θέλετε να σας ενημερώνουμε για τις ιστορίες των Παραγωγών-συνεργατών μας, μπορείτε να το εξασφαλίσετε αν εγγραφείτε ως Μέλος μας στο Newsletter μας.

Επιλεγμένοι Παραγωγοί μας

Το εργαστήριο “Mamelleda”, ιδρύθηκε το 2016 από την Ελενα και τον Γιάννη. Από την αρχή εξειδικεύτηκε στην παραγωγή σπιτικών “Chutney”. Οι γλυκόξινες μαρμελάδες/σάλτσες τσάτνεϊ (Chutney) είναι ….

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αργολίδας “ΚΙΑΝΩΝ ΕΡΓΑ” με έδρα το Δήμο της Νέας Κίου, ιδρύθηκε το 2007 από 14 γυναίκες και ήταν ο μοναδικός γυναικείος συνταιρισμός της Βόρειας Πελοποννήσου.

Η (συνεταιριστική) ΚΑΣΕΛΛ ΑΕ είναι η επιλογή μας για Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο με βάση την Αθηνολιά, από την περιοχή της Μονεμβασιάς (στην ανατολική Λακωνία), από όπου δώσαμε και το όνομα στο αντίστοιχο ελαιόλαδό μας : “Malvazia Olive Oil Drops” – ΠΓΕ Λακωνία.

close

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.