ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι θησαυροί της ελληνικής γης που θα λατρέψετε

Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τα προϊόντα μας και πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα λατρέψετε τη γεύση τους, αλλά και θα αξιολογήσετε με ενθουσιασμό την «καταγωγή» τους.  Έχουμε πάθος με τα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα και τη Μεσογειακή  Διατροφή και σε εμάς θα βρείτε προϊόντα που εκφράζουν αυτό το πάθος.

Κάποια από τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται ως ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) ή ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης), ενώ σταδιακά θα εμπλουτίζουμε τη σειρά με τα Βιολογικά μας. Αν και τα προϊόντα μας αντιπροσωπεύουν την τοπική παράδοση και είναι ιδιαίτερα αυθεντικά, διαθέτουμε και προϊόντα με γευστικές ιδιαιτερότητες που από μόνες τους αποδίδουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα.

Δείτε εδώ φωτογραφία με μέρος της συλλογής των προϊόντων μας. Θα μπορείτε να επιλέξτε από τις παρακάτω κατηγορίες για να τα απολαύσετε  – ενώ θα παρουσιάζουμε πληροφορίες για την ιστορία και τις ιδιότητές τους. Θυμηθείτε ότι στη “Βιβλιοθήκη” μπορείτε να βλέπετε πλήρη ενημέρωση για τις υγιεινές ιδιότητές τους και επιστημονικές έρευνες που τις τεκμηριώνουν.

Συγχρόνως θα είναι διαθέσιμες όλο και περισσότερες πληροφορίες για το πώς/που μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Εμείς να ευχηθούμε μόνο “Καλή σας Όρεξη”.

Η Ομάδα “Αυθεντική Ελλάδα

close

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.