ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

"Γίνεται" - Ιστορίες μικρών επιτυχιών

“Cook, love, create” είναι το μότο του 28χρονου Ασημάκη Χανιώτη, executive chef σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, το Pied a Terre, που επί 27 χρόνια μάλιστα διατηρεί τα δικά του αστέρια Μichelin.

Αυτό επισημαίνει μεταξύ άλλων, η ετήσια έκθεση του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) για την Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα 2011 – 2012.

close

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.