Παρουσιάσεις συνεδρίου της Ρόδου “Οικοδομώντας το μέλλον των Προορισμών – Αυθεντικότητα, Γαστρονομία, Εμπειρίες” / Presentations of the Rhodes Conference “Building the future of Tourism Destinations in the new era – Authenticity, Gastronomy, Experiences”
Ορισμένοι θέλουν να ταξιδέψουν στις λεγόμενες Μπλε Ζώνες (Blue Zones) – όπου οι άνθρωποι τείνουν να ζουν …… / Some are looking to travel to the so called Blue Zones – regions where people tend to live ….
Δ. Η. Βασιλείου, BSC, MSC – Δρ. Μιχαήλ Τοανόγλου: Ο επανασχεδιασμός της τουριστικής οικονομίας είναι επιλογή επιβίωσης των προορισμών / Redesign tourism for survival of Destinations
Οι τιμές Τροφίμων σε πρωτοφανή επίπεδα σε σχέση με την πρόσφατη ιστορία – να γιατί / Food prices are at a level not seen before – this is why
Επώνυμα τοπικά προϊόντα & πιστοποιημένος γαστροτουρισμός για Αειφορία σε Γαστρονομία & Τουρισμό – Local products for Sustainability in Gastronomy & Tourism
Οι εσωτερικοί χώροι, καλούμενοι και «εργασιακοί», μπορούν εύκολα να γίνουν εστία λοιμώξεων… / Indoors, so-called “workplaces”, can easily become a source of infection…
To 1ο “Πανεπιστήμιο Τυριού” ανοίγει στην Αυστραλία / 1st “Cheese University” opens in Australia
Η Γαστρονομία είναι σημαντικός λόγος που επιλέγουμε τουριστικό προορισμό –και, τελικά, ξενοδοχείο και ακόμη σημαντικότερος να τον συστήσουμε. Στην πραγματικότητα είναι ο 2ος λόγος διακοπών και ειδικά στις νεαρές είναι ο 1ος!!
Στο 2ο αυτό άρθρο της σειράς, που δημοσιεύτηκε στο Newsletter της Coco-mat Hotel Busines, θα δούμε μια καινοτόμα αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική προσέγγιση …
Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, με τίτλο “Μήπως να του βάζαμε λίγο λάδι;”.
Συχνά τρώτε το πρώτο κομμάτι τυρί, τρώτε και λίγο από το διπλανό για να το δοκιμάσετε και 10 λεπτά αργότερα έχετε φάει 15 κομμάτια τυρί. Η επιστήμη, αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα και να εξετάσει τι συμβαίνει ανάμεσα στον άνθρωπο και το τυρί. Γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε να το τρώμε;