Our “authenticity” is the relationships with our producers, but our innovation and expertise comes from our Partners. Our collaborations vary from organisations in the field of Hospitality and Local Government, Hotel Assciations to Chefs, Nutritionists, and high-tech companies with whom we have joined forces to bring you “on the plate” (literally) the flavors that have already excited us.
Make sure you keep informed about new additions of our partnerships, by signing up to our Newsletter.
Η “αυθεντικότητά” μας είναι οι σχέσεις μας με τους Παραγωγούς αλλά η καινοτομία έρχεται με τις Συνεργασίες μας – από Οργανισμούς του Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έως Chef, Διατροφολόγους και εταιρίες τεχνολογίας με τους οποίους ενώσαμε δυνάμεις για να σας φέρουμε, με αυθεντικό και ασφαλή τρόπο, “στο πιάτο” (κυριολεκτικά) τις γεύσεις που έχουν ήδη ενθουσιάσει εμάς.
Αν θέλετε να σας ενημερώνουμε για τις προσθήκες συνεργασιών μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter μας.
Partners & Projects / Συνεργάτες & Έργα
Σκοπός του κοινού ερευνητικού “DeHotair” με το σύστημα AERTE, είναι η μέγιστη δυνατή προστασία πελατών αλλά και εργαζομένων σε χώρους της Εστίασης, της Φιλοξενίας και των Τροφίμων, ώστε να επιτυγχάνουμε τους ελάχιστους δυνατούς περιορισμούς κίνησης και την μέγιστη δυνατή επιστροφή σε πλήρη λειτουργικότητα .
Our GastroTourism scheme, includes certified hotels, restaurants and travel agents that provide visitors with authentic, sustainable experiential activities that highlight the value of Greek foods and diet / Τα πιστοποιημένα ξενοδοχεία, εστιατόρια και ταξιδιωτικά γραφεία που φέρουν το Σήμα Γαστροτουρισμού παρέχουν συμμετοχικά προγράμματα γνωριμίας με την Ελληνική Κουζίνα
“Local & Branded” is a joint project with Hellenic Hotelier Federation, Hotel Managers Asscociation and Chefs Club of Greece, for joint promotion of ….. / Ενώνουμε δυνάμεις, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων για σημαντικό project κοινής προβολής Ξενοδοχείων, Προορισμών και Τροφίμων……
Η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) ιδρύθηκε το έτος 1949 και εδρεύει στην Αθήνα…. / Hellenic Hoteliers Federation was founded in 1949 to represent now more than 60 local 60 Hoteliers Associations from all country’s regions.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) εκπροσωπεί τους επαγγελματίες της Ελληνικής Ξενοδοχίας / Greek Hotel Managers Association, partner in project “Local & Branded”, represents the top-level professionals of Greek Tourism
Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΣΔΞ) έχει ως έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και ιδρύθηκε το 1983 /
Pancretan Hotel Managers Association was established in Crete in 1983
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (ΛΑΕ) ιδρύθηκε το 1992 – συμμετέχει πλέον στο έργο “ΤΟΠΙΚΑ & ΕΠΩΝΥΜΑ” /
Chefs Club of Greece, partner in the “LOCAL & BRANDED” Project
Ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ) υποστηρίζει το έργο “ΤΟΠΙΚΑ & ΕΠΩΝΥΜΑ” /
Rhodian Tourism Promotion Agency supports the “LOCAL & BRANDED” Project for gastrotourism experiences
Η Ενωση Ξενοδόχων Κέρκυρας (ΕΞΚ) – εταίρος του έργου “ΤΟΠΙΚΑ & ΕΠΩΝΥΜΑ” / Hotel Association of Corfu – partner in the “LOCAL & BRANDED” Project
Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης (ΣΞΝΡ) – εταίρος του έργου “ΤΟΠΙΚΑ & ΕΠΩΝΥΜΑ” /
Hoteliers’ Association of Rethymno – partner in the “LOCAL & BRANDED” Project
«We do local» is a certification mark for companies in the hospitality sector that promote local products, employees and culture… /
Το «We do local» είναι ένα πρότυπο πιστοποίησης τουριστικών επιχειρήσεων, που ενισχύουν την τοπική παραγωγή και οικονομία και προάγουν..
Η Ενωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων (ΕΞΙ) – εταίρος του έργου “ΤΟΠΙΚΑ & ΕΠΩΝΥΜΑ” / Hotel Association of Ioannina partner in the “LOCAL & BRANDED” Project
Παρουσίαση της Ενωσης Ξενοδόχων Πιερίας (ΕΞεΠ) – εταίρος του έργου “ΤΟΠΙΚΑ & ΕΠΩΝΥΜΑ” /
Pieria Hoteliers Association – partner in the “LOCAL & BRANDED” Project
Με πολύ περηφάνεια η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ συνεισφέρει στο πρωτοπόρο αυτό ερευνητικό έργο που στοχεύει να βοηθήσει τους ελληνικούς προορισμούς να διαχειρίζονται τις τουριστικές ροές, αλλά και να επικοινωνούν την επάρκειά τους και τα υγιεινά πρότυπα διατροφής και διαβίωσης που λειτουργούν ως ασπίδα.
H Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής (ΕΞΧ) – υποστηρίζει το έργο ΤΟΠΙΚΑ & ΕΠΩΝΥΜΑ / Halkidiki Hotels Association – supports the “LOCAL & BRANDED” Project
Η Ενωση Ξενοδόχων Νάξου (ΕΞΝ) – εταίρος του έργου “ΤΟΠΙΚΑ & ΕΠΩΝΥΜΑ” /
Hotel Association of Naxos – partner in our “LOCAL & BRANDED” Project
Κόμβος ενημέρωσης επιχειρήσεων για το Σήμα Πιστοποίησης Greek.food.tour και την τυποποίηση δράσεων
Κόμβος ενημέρωσης εταίρων του Σήματος Πιστοποίησης Greek.food.tour