Συνεργάτες / Partners

Η “αυθεντικότητά” μας είναι και οι σχέσεις μας με τους υπόλοιπους Συνεργάτες μας – εκτός βέβαια των παραγωγών μας.

Οι συνεργασίες μας, που σταδιακά θα παρουσιάζουμε σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας μας, ποικίλουν από Οργανισμούς του χώρου του Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έως Chef, Διατροφολόγους και ειδικούς της υψηλής τεχνολογίας με τους οποίους έχουμε ενώσει δυνάμεις για να σας φέρουμε, με αυθεντικό και ασφαλή τρόπο, “στο πιάτο” (κυριολεκτικά) τις γεύσεις που έχουν ήδη ενθουσιάσει πρώτα εμάς..

Αν θέλετε να σας ενημερώνουμε για τις προσθήκες συνεργασιών μας, μπορείτε να το εξασφαλίσετε αν εγγραφείτε ως Μέλος μας στο Newsletter μας.

Επιλεγμένοι συνεργάτες μας και ερευνητικά έργα

Ενώνοντας δυνάμεις, είμαστε συνεργάτες της ΠΟΞ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων) για ένα σημαντικό project κοινής προβολής Ξενοδοχείων και Προορισμών στα σημεία Πώλησης Τροφίμων του κόσμου και των προϊόντων μέσα στα ελληνικά ξενοδοχεία.

Με πολύ περηφάνεια η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ συνεισφέρει στο πρωτοπόρο αυτό ερευνητικό έργο που στοχεύει να βοηθήσει τους ελληνικούς προορισμούς να διαχειρίζονται τις τουριστικές ροές, αλλά και να επικοινωνούν την επάρκειά τους και τα υγιεινά πρότυπα διατροφής και διαβίωσης που λειτουργούν ως ασπίδα.

Σκοπός του κοινού ερευνητικού “DeHotair” με το σύστημα AERTE, είναι η μέγιστη δυνατή προστασία πελατών αλλά και εργαζομένων σε χώρους της Εστίασης, της Φιλοξενίας και των Τροφίμων, ώστε να επιτυγχάνουμε τους ελάχιστους δυνατούς περιορισμούς κίνησης και την μέγιστη δυνατή επιστροφή σε πλήρη λειτουργικότητα .

Η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) ιδρύθηκε το έτος 1949 και εδρεύει στην Αθήνα. Αποτελεί τον συνδικαλιστικό βραχίονα της Ελληνικής Ξενοδοχίας και εκπροσωπεί περισσότερες από 60 Ενώσεις Ξενοδόχων από όλες τις περιοχές της χώρας.

Το «We do local» είναι ένα πρότυπο πιστοποίησης τουριστικών επιχειρήσεων, που δημιουργήθηκε για να πιστοποιεί επιχειρήσεις που ενισχύουν την τοπική παραγωγή και οικονομία και προάγουν την ελληνική φιλοξενία. Πιστοποιεί επιχειρήσεις που τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουν, προβάλλουν τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, το περιβάλλον και την αειφορία του τόπου τους.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας (ΕΞΛ) αντιπροσωπεύει ένα δυναμικό παράγοντα του Τουρισμού της Πελοποννήσου – όχι μόνο προβάλει την ίδια τη Λακωνία, αλλά αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην συνεργασία όλων των Φορέων τουρισμού της Πελοποννήσου.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας (ΕΞΑ) ιδρύθηκε το 1996, ως επαγγελματικό σωματείο με έδρα στην Τρίπολη Αρκαδίας και αρχικά ως Μέλη μια συστάδα ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από την Τρίπολη και την ευρύτερη περιοχή του Νομού.